مزایا و معایب شغل طلا فروشی

3 سال پیش
نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی

اشخاصی که قرارداد شراکت طلافروشی منعقد می‌نمایند و از طریق این مشارکت کاری در حوزه طلا و جواهر سرمایه‌گذاری می‌نمایند، باید اصول و فنون این حوزه را بلد بوده، مهارت و تخصص کافی برای شروع فعالیت را داشته و با مزایا و معایب این شغل آشنایی کافی داشته باشند. در غیر این صورت، ممکن است سرمایه خود را از دست داده و متحمل ضررهای هنگفتی شوند.

اگر تمایل به انعقاد قرارداد مشارکت کاری در حیطه طلا و جواهر دارید و می‌خواهید به‌صورت شراکتی فعالیت خود را در این حوزه آغاز نمایید، می‌توانید از طریق لینک زیر نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی را دریافت نموده و شراکت خود را قانونی و الزام‌آور نمایید.

دریافت قرارداد مشارکت در طلافروشی

 

مهارت‌های مورد نیاز برای فعالیت در حوزه طلا

قبل از شروع فعالیت، افراد باید با توجه به تخصص و آگاهی و مهارت خود، رشته شغلی مورد نظر خود را از میان چندین رده شغلی مرتبط با طلا و جواهر مانند طراحی، ساخت و تزئین طلا انتخاب نمایند و پس از آن، اقدام به فعالیت نمایند. با وجود اینکه طلا و جواهر رشته‌های شغلی گوناگونی دارد، اما هر شخصی که بخواهد در این زمینه فعالیت نماید، باید مهارت‌های کلی این حوزه را بلد بوده و با نحوه کار در آن آشنا باشد. بعضی از این مهارت‌ها که هر طلافروشی باید به آن‌ها آگاه باشد، عبارت‌اند از:

  • شناخت عیارهای مختلف طلا؛
  • شناخت ویژگی‌‌های طلا و فلزات مختلف و همچنین سنگ‌های قیمتی؛
  • شناخت سکه‌های طلا؛
  • توانایی تشخیص وزن خالص طلا؛
  • توانایی تبدیل عیار طلا؛
  • تسلط و آگاهی کامل راجع به اصطلاحات تخصصی حوزه طلا مانند انس و اجرت.

علاوه بر موارد بالا، آشنایی با علم حسابداری و توانایی حسابرسی و همچنین آشنایی با مبانی بازاریابی برای جذب مشتری و شناخت بازار نیز ازجمله مهارت‌ها و اطلاعاتی است که اشخاصی که قرارداد شراکت طلافروشی منعقد می‌نمایند، باید از آن برخوردار باشند.

 

قرارداد شراکت طلافروشی

 

مزایا و معایب شغل طلا فروشی

پاسخ به این سؤال که آیا شغل طلافروشی شغل خوبی است یا خیر، بستگی به این موضوع دارد که شخصی که با عقد قرارداد شراکت طلافروشی اقدام به تأسیس طلافروشی می‌نماید، مهارت و آشنایی کافی با تکنیک‌های این شغل را دارد یا خیر. اگر اشخاصی که به را‌ه‌اندازی فروشگاه طلافروشی فکر می‌کنند آگاهی و تخصص کافی در این زمینه داشته باشند، قطعاً مزایای این شغل بیشتر از معایب آن است.

 

این مطلب را حتماً بخوانید: همه چیز درباره نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی

 

مزایای شغل طلا فروشی

1) طلا در بین عموم مردم فلز محبوبی بوده و افراد زیادی از آن استفاده زیینتی می‌کنند و همچنین از طلا و به‌خصوص سکه‌های طلا برای هدیه دادن زیاد استفاده می‌شود.

2) در حوزه طلا و جواهرات شاخه‌های متنوع زیادی برای فعالیت وجود دارد و امروزه حتی رشته طراحی و ساخت طلا در دانشگاه‌ها آموزش داده می‌شود و افراد می‌توانند بنا به سلیقه خود، وارد حوزه مربوطه شوند و از تخصص خود به‌عنوان آورده غیرنقدی در نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی بهره ببرند.

3) برای طلافروش شدن نیاز به مدرک تحصیلی نیست و یادگیری اصول این شغل و داشتن آگاهی‌ و اطلاع کافی از روند کار و کسب تجربه، می‌تواند شخص را در این شغل به موفقیت برساند.

4) طلافروش‌ها فعالیت فیزیکی زیادی ندارند و این شغل، شغل خسته‌کننده‌ای نیست.

5) طلا فلز گران‌بهایی است و در نتیجه تجارت و خرید و فروش آن سود زیادی در پی دارد و همین دلیل، سبب شده افراد محتلف تمایل زیادی به عقد قرارداد شراکت طلافروشی داشته باشند.

6) با توجه به نوسانات زیاد بازار ارز، افراد زیادی سرمایه خود را به طلا تبدیل نموده و این‌گونه در بازار طلا سرمایه‌گذاری می‌نمایند.

7) طلا و استفاده از آن مختص به یک منطقه جغرافیایی نیست و در واقع، طلا یک کالای جهانی است.

 

معایب شغل طلا فروشی

1) آغاز فعالیت طلافروشی و عقد قرارداد شراکت طلافروشی، نیاز به سرمایه زیادی دارد. اشخاص برای راه‌اندازی مغازه طلافروشی باید مقدار زیادی جنس تهیه کنند و همچنین علاوه بر هزینه محصولات، هزینه دکوراسیون محل طلافروشی و تجهیزات ایمنی فروشگاه نیز باید برآورد شود.

2) بازار طلا نوسان زیادی دارد؛ طوری که حتی ممکن است در یک روز قیمت طلا در صبح و شب آن روز متفاوت باشد. این مسئله باعث می‌شود این شغل ریسک زیادی داشته باشد.

3) تأسیس طلافروشی نیاز به رعایت سطح بالایی از ایمنی دارد؛ چراکه مغازه‌های طلافروشی همواره در معرض دستبرد سارقان می‌باشند.

4) تجارت در بازار طلا و موفقیت در آن نیاز به تجربه زیادی دارد و اگر افراد بدون تجربه کافی قرارداد شراکت طلافروشی امضاء نمایند، ممکن است در این شغل شکست خورده و متحمل ضرر زیادی شوند.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

در پایان

عموم مردم گمان می‌کنند طلافروش‌ها هیچ دغدغه مالی و شغلی نداشته و همیشه جیب‌هایشان پر از پول است. این تصور تا حدی درست است و طلافروشی و تجارت طلا یکی از مشاغل پردرآمد و درواقع لوکس است؛ اما باید این نکته را نیز در نظر گرفت که هر شغلی مزایا و معایب خودش را دارد و هیچ کسب‌وکاری بدون تلاش و کسب تجربه به موفقیت نخواهد رسید.

اگر از خواندن مطلب بالا رضایت کافی داشته‌اید، وارد بلاگ حقوقی لامینگو شوید و دیگر محتواهای حقوقی را در آنجا مطالعه نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه