9 نکته طلایی برای موفقیت در طلا فروشی!
طلافروشی یکی از بهترین شغلها برای درآمدزایی بالا و همینطور یکی از امنترین سرمایهگذاریها است. افراد با عقد نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی، سرمایه نقدی و غیرنقدی خود را با هم شریک شده و اقدام به تأسیس طلافروشی مینمایند. این قرارداد یک قرارداد مشارکت کاری و مطابق ماده 10 قانون مدنی است و افراد میتوانند با قرارداد شراکت در طلافروشی تعهدات خود را در مشارکت کاری الزامآور نمایند. اما نکتهای که باید به آن توجه داشت، این است که تنها عقد قرارداد مشارکت در طلا فروشی برای موفق شدن در این حوزه و کسب درآمد زیاد کافی نیست و افراد باید برای کسب موفقیت در فعالیت در حوزه طلا، اصول این شغل را بلد بوده، محل خوبی برای کار فراهم نموده، سرمایه کافی داشته و تکنیکهای مشتریمداری را به کار ببرند.
اگر شما نیز تمایل به سرمایهگذاری در حوزه طلا و کسب درآمد و موفقیت از این راه میباشید، میتوانید نمونه قرارداد شراکت طلافروشی منعقد نموده و با انجام مراحل تأسیس طلافروشی و همچنین بهکارگیری تاکتیکهای کسب موفقیت در طلافروشی، به سود و درآمد مورد نظر و سایر اهداف خود از تأسیس طلافروشی برسید. نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی در بانک قرارداد لامینگو موجود بوده و میتوانید از طریق لینک زیر آن را دریافت نمایید:
دریافت قرارداد مشارکت در طلافروشی
طلافروش چه وظایفی دارد؟
طلافروش باید قیمت طلا را باتوجه به قیمت روز تعیین نماید، طلای واقعی را از تقلبی تشخیص دهد، ویژگیهای فیزیکی طلا و سنگهای قیمتی را بشناسند، به مشتری برای تصمیمگیری بهتر و درستتر مشاورههای لازم را ارائه دهد، اطلاعات کامل از طلا داشته باشد و طلای درخواستی مشتری را بهطور دقیق محاسبه نموده تا مشتری از خرید خود کاملاً راضی باشد.
شخصی که نمونه قرارداد شراکت طلافروشی امضاء نموده و از این طریق اقدام به تأسیس طلافروشی مینماید، باید با این وظایف خود بهخوبی آشنا بوده و مهارتهای کافی را در حوزه فعالیت در این شغل داشته باشد تا بتواند در این شغل به موفقیت رسید و درآمدزایی نماید.
چگونگی کسب موفقیت در طلافروشی
هر طلافروش برای رسیدن به موفقیت در امر طلافروشی، باید دارای ویژگیهایی بوده و همینطور تاکتیکهایی را به کار ببرد تا از این طریق بتواند جذب مشتری داشته و درآمد مورد نظر را کسب کند. بعضی از ویژگیهای یک طلافروش موفق و همینطور بعضی از تکنیکهای کسب موفقیت در شغل طلافروشی به شرح زیر میباشد:
1) شخص طلافروش باید در کار خود دقیق باشد.
بهدلیل قیمت بالای فلز طلا و همینطور نوسانات شدید بازار طلا، طلافروش باید بسیار دقیق بوده تا متحمل ضرر نگردد. همینطور شخص طلافروش باید در محاسبه عیارهای طلا و تبدیل عیار طلای ایران به عیار جهانی و وزن کردن طلا با دقت عمل نماید تا میزان خطا در اندازهگیری و محاسبه صفر شود.
2) شخص طلافروش باید توانایی تحلیل بازار را داشته باشد.
شخصی که با انعقاد نمونه قرارداد شراکت طلافروشی اقدام به تأسیس طلافروشی مینماید، باید دارای مهارت تحلیل بازار باشد و بتواند نوسانات بازار طلا را پیشبینی کند و از این طریق زمان درست خرید و فروش طلا را تشخیص دهد و بر آن اساس اقدام نماید.
3) شخص طلافروش باید برای رسیدن به موفقیت صبور باشد.
برای رسیدن به موفقیت در هر شغلی زمان لازم است. فردی که بهدنبال سود حاصله از فعالیت در طلافروشی است، باید به این موضوع آگاه بوده و برای رسیدن به موفقیت صبور باشد.
4) شخص طلافروش باید اصول مشتریمداری را به کار برد.
کسی که صاحب کسبوکار طلافروشی است، با مردم در ارتباط است؛ درنتیجه باید با خوشبرخوردی و آرامش با مردم تعامل داشته باشد. شخص طلافروش باید با مردم صمیمیت داشته و از گرانفروشی بپرهیزد؛ چرا که اگر از اعتماد مشتری سوء استفاده نماید، اعتماد مشتری سلب شده و طلافروش آن مشتری را از دست میدهد.
5) شخص طلافروش باید از تجارب دیگران در این زمینه استفاده نماید.
شخصی که پس از انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی مغازه طلافروشی تأسیس مینماید، از همان ابتدای کار نحوه تجارت در زمینه طلا را بلد نیست و به همین دلیل، باید از تجارب افرادی که سالها کسبوکار طلافروشی دارند، استفاده نماید و زیروبم این کار را از آنها فرا گیرند.
6) شخص طلافروش باید خاصیت و ماهیت طلا را بشناسد.
اولین اصل در فروش هر جنسی، آشنایی با ویژگیهای آن است. کسی که میخواهد در کار طلافروشی به موفقیت برسد، باید با ویژگیهای فلز طلا آشنا باشد و درواقع، طلا را بهخوبی بشناسد تا بتواند مشتری را برای خرید آن ترغیب و متقاعد سازد.
این مطلب را از دست ندهید: همه چیز درباره نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی
7) شخص طلافروش باید نحوه کار طلافروشی را بلد باشد.
دیگر مهارتی که طلافروش باید داشته باشد تا بتواند از پس فعالیت در حوزه طلا بر بیاید، آشنایی با چگونگی و نحوه کار شغل طلافروشی و همچنین آگاهی کامل از اصطلاحات تخصصی این حوزه است. اگر طلافروش نحوه کار طلافروشی را بلد نباشد، سرمایه خود را از دست داده و متحمل ضرر میگردد.
8) شخص طلافروش باید محل مناسبی را برای راهاندازی کسبوکار خود فراهم نماید.
یکی از فاکتورهایی که اهمیت زیادی در موفقیت یک کسبوکار دارد، محل آن است. شخصی که از طریق عقد قرارداد شراکت طلافروشی راهاندازی کرده باید مغازهای برای شروع فعالیت خود تهیه نماید که چیدمان و دکوراسیون مناسب با حرفه طلافروشی داشته و همچنین در محلی باشد که بورس طلا و جواهر است و درواقع در چشم باشد تا مشتریهای بیشتری به آن جذب شوند.
9) شخص طلافروش باید سرمایه کافی برای شروع کارش داشته باشد.
برای آغاز فعالیت طلافروشی و انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در طلا فروشی، سرمایه زیادی لازم است. این سرمایه برای اموری همچون خرید اجناس طلا و جواهر، تأمین تجهیزات ایمنی مغازه طلافروشی و چیدمان دکوراسیون مغازه یا گالری طلا استفاده میشود و اگر شخصی که میخواهد طلافروشی تأسیس نماید سرمایه کافی را نداشته باشد، برای رسیدن به موفقیت با مانع روبهرو میشود.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
در پایان
یک طلافروش برای اینکه بتواند کسبوکار خود را در بازار مطرح نماید و بتواند در این شغل به موفقیت برسد، باید بتواند علاوه بر دقت در انجام نحوه کار و شناخت بازار و ویژگیهای طلا، با صبر و حوصله کافی از مشتریان و بازدیدکنندگان استقبال نموده و به آنها مشاوره خرید بدهد و در مطرح شدن و کسب درآمد عجله نداشته و با صبوری وظایف خود را انجام داده و تجربه لازم را برای رونق کسبوکار طلافروشی خود کسب نماید.
همه ما به اطلاعات حقوقی برای پیشبرد کارهای روزمره خود و حل مشکلاتمان نیاز داریم و مطالعه مطالب و محتواهای حقوقی باعث افزایش اطلاعات در این زمینه میشود و بسیار کمککننده است. درصورتیکه مایلید سایر مطالب حقوقی مانند مطلب بالا را مطالعه نمایید، میتوانید وارد بلاگ حقوقی لامینگو شوید و از این محتواها استفاده نمایید.
دیدگاه شما