لامینگو به عنوان اولین پلتفرم هوشمند ارائهدهنده خدمات حقوقی، اقدام به ارائه شکواییه هوشمند به کاربران کرده است. ورود غیر قانونی به ملک دیگران یکی از اموری است که مطابق قانون جرم تلقی شده و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است مطابق قانون هرکس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از سه ماه تا یک سال و شش ماه حبس محکوم خواهد شد. شما میتوانید پس از پاسخ به پرسشهای طراحی شده توسط برترین وکلا و متخصصان حقوقی ما، شکواییه ورود غیرقانونی را به صورت هوشمند و آنلاین با خیالی آسوده دریافت و استفاده نمایید.
خانه و محل که اشخاص در آن سکنی گزیدهاند اصلیترین مکان زندگی، استراحت و فراهمکننده آسایش و امنیت برای اشخاص محسوب میگردد. در همین راستا نیز تنها اشخاصی که در آن محل زندگی میکنند یا از صاحبان آن اجازه و اذن داشته باشند، حق ورود به آن محل را خواهند داشت؛ به همین دلیل ورود غیرقانونی به ملک اشخاص بنا به هر دلیلی که باشد مطابق قانون مجازات اسلامی کشور، جرمانگاری شده و برای این جرم نیز مجازات در نظر گرفته شده است.
اشخاص میتوانند چنانچه بنا به هر دلیلی با این نوع از جرم مواجه گردیدند از طریق تهیه و ارائه شکواییه ورود غیر قانونی به دادگاه، مورد را از طریق مقامات قضایی پیگیری نمایند.
یکی از اصلیترین عناصر تشکیلدهنده هر جرمی عنصر قانونی آن جرم است؛ به عبارت دیگر یکی از معیارهایی که از طریق آن میتوان تحقق یا عدم تحقق یک جرم را تشخیص داد، ماده قانونی است که قانونگذار آن را پیشبینی و وضع کرده باشد. برای جرم ورود غیر قانونی نیز، ماده ۶۹۴ قانون مجازات اسلامی به این جرم پرداخته است. بر اساس ماده ۶۹۴ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده) که در سال ۱۳۹۹ نیز اصلاح گردیده است، هر کس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از سه ماه تا یک سال و شش ماه حبس محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آنها حامل سلاح باشد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم میشوند.
همچنین مطابق ماده ۵۸۰ قانون فوقالذکر، هر یک از مستخدمین و مامورین قضائی یا غیر قضائی یا کسی که خدمت دولتی به او ارجاع شده باشد بدون ترتیب قانونی به منزل کسی بدون اجازه و رضای صاحب منزل داخل شود به حبس از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد، مگر این که ثابت نماید به امر یکی از روسای خود که صلاحیت حکم را داشته است مکره به اطاعت امر او بوده، اقدام کرده است که در این صورت مجازات مزبور در حق آمر اجرا خواهد شد و اگر مرتکب یا سبب وقوع جرم دیگری نیز باشد مجازات آن را نیز خواهد دید و چنانچه این عمل در شب واقع شود مرتکب یا آمر به حداکثر مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
از دیگر ارکانی که جرم ورود غیر قانونی به ملک دیگری به صورت عمدی را شکل میدهد، رکن معنوی یعنی سوءنیت و آگاهیهایی است که شخص مرتکب میباید آنها را داشته باشد. در رابطه با جرم ورود غیر قانونی، شخص مرتکب جرم میباید نسبت به ۱)متعلق به غیر بودن منزل و ملکی که به آن ورود پیدا میکند، ۲) قصد ورود به منزل غیر و ۳) مسکونی بودن ملک آگاه باشد.
خیر. با توجه به قرارداد اجاره منعقده فیمابین موجر و مستأجر و انتقال مالکیت منافع ملک به مستأجر طی این عقد، صاحبخانه نباید بدون اذن مستأجر به ملک وارد شود زیرا این مورد نیز به عنوان جرم تلقی میگردد و بسته به شرایط دارای مجازات است.
با وجود اینکه ورود غیرقانونی به منزل دیگران جرم تلقی میگردد، اما در شرایطی نیز این مورد استثنا شده و نمیتوان آن را در حیطه جرم ورود غیر قانونی تلقی کرد. یکی از این موارد حکم ورود به منزل توسط ضابطین قضایی و انتظامی است. گاهی ممکن است در روند پیشبرد یک پرونده و در صورت لزوم قاضی دادگاه یا حتی بازپرس دادسرا در مرحله تحقیقات مقدماتی حکم ورود به منزل را صادر کند که در این صورت ضابطین میتوانند با در دست داشتن حکم مزبور به منزل دیگری وارد شده و عمل آنها از مصادیق جرم ورود غیرقانونی تلقی نخواهد گردید.
همانطور که میدانید برای پیگیری وقوع یک جرم و شکایت علیه مرتکب، نیازمند تهیه و ارائه شکواییهای جهت طرح شکایت هستیم. از طرفی با توجه به پیشرفت دنیای امروزی و استفاده روزافزون از خدمات آنلاین، امور حقوقی نیز از غافله عقب نمانده و به صورت آنلاین ارائه میگردند. یکی از خدماتی که پلتفرم هوشمند لامینگو به افراد ارائه میکند، شکواییه هوشمند است. در رابطه با شکواییه ورود غیرقانونی رایگان، افراد میتوانند با پاسخ به پرسشهایی که توسط متخصصین حقوقی لامینگو تهیه گردیده است، شکواییه هوشمند خود را به صورت رایگان تهیه و دریافت نمایند.
از دیگر خدمات معتبر و کاربردی ما، امضا الکترونیک و دیجیتال انواع اسناد قضایی و قراردادها است. شما میتوانید بدون نیاز به مراجعه حضوری به هیچ مرجع و محلی، پس از تهیه شکواییه ورود غیرقانونی، شکواییه خود را از طریق امضا الکترونیکی با کمک لامینگو و یا پس از احراز هویت به صورت امضا دیجیتال از طریق اپلیکیشن امضانو به صورت معتبر و قانونی امضا کنید!
در صورت داشتن هرگونه سوالی با ما تماس بگیرید
021-91557030متخصص امور قراردادها و وکیل پایه یک دادگستری
دانشآموخته دانشگاه شهید بهشتی، همبنیانگذار لامینگو
دکتری حقوق از فرانسه، بنیانگذار شرکت دادفلامینگو و همبنیانگذار لامینگو
مدیر دپارتمان خدمات حقوقی دادفلامینگو، دانشآموخته دانشگاه منچستر انگلستان
پژوهشگر دکتری حقوق نفت وگاز، وکیل پایه یک دادگستری
متخصص امور قراردادها و وکیل پایه یک دادگستری
چنانچه به هر دلیلی در انتخاب این قرارداد تردید دارید، میتوانید با ثبت درخواست خود در قسمت تنظیم قرارداد سفارشی ضمن مشورت با مشاورین حقوقی ما، قرارداد مورد نیاز خود را دریافت کنید.
{{item.content}}
سوالات متداول