تومان 137,000
قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی

قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی

امروزه بسیاری از افراد به دلایل عدیده ممکن است قصد برگزاری انواع مراسم‌های خود را در تالارهای خصوصی و عمومی داشته باشند ازجمله برای انواع مراسم‌های جشن، عزاداری‌ها، عروسی و امثالهم. یکی از پرطرفدارترین انواع قراردادها در این زمینه نمونه قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی است. این نوع از قرارداد اجاره با توجه به نوع و ماهیت موضوع قرارداد از سایر قراردادهای اجاره متفاوت بوده و دارای نکات حقوقی و قراردادی ویژه و مخصوص به خود است و بنابراین تنظیم آن توسط شخص یا اشخاص متخصص حقوقی در این زمینه ضروری خواهد بود.

آخرین بروزرسانی: 1402/11/28
تعداد صفحات: 9

قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی، راه قانونی استفاده از تالار برای انواع مراسم‌ها!

امروزه بسیاری از افراد به دلایل عدیده ممکن است قصد برگزاری انواع مراسم‌های خود را در تالارهای خصوصی و عمومی داشته باشند ازجمله برای انواع مراسم‌های جشن، عزاداری‌ها، عروسی و امثالهم. یکی از پرطرفدارترین انواع قراردادها در این زمینه نمونه قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی است. این نوع از قرارداد اجاره با توجه به نوع و ماهیت موضوع قرارداد از سایر قراردادهای اجاره متفاوت بوده و دارای نکات حقوقی و قراردادی ویژه و مخصوص به خود است و بنابراین تنظیم آن توسط شخص یا اشخاص متخصص حقوقی در این زمینه ضروری خواهد بود.

اهمیت تنظیم قرارداد برای اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی

با توجه به اهمیت تحویل به‌موقع تالار در جهت برگزاری یک مراسم، دارا بودن وسایل و امکانات برای اجرای یک مراسم به نحو احسن، بحث پذیرایی و سرویس‌های موجود در یک تالار ازیک‌طرف و همچنین مسائلی همچون پرداخت به‌موقع مبلغ اجاره تالار و شیوه‌های پرداختی متفاوت لزوم تنظیم قراردادی فی‌مابین طرفین آن قرارداد را به امری ضروری تبدیل کرده است. در یک نمونه قرارداد اجاره تالار مباحثی همچون مشخصات طرفین آن قرارداد، نوع مراسمی که شخص مستأجر قصد برگزاری آن را در تالار دارد، مبلغ اجاره‌بها که ممکن است در هرروز و موقع از سال متفاوت باشد و همچنین تبیین کلیه تعهدات و وظایفی که هریک از طرفین قرارداد دارند مطرح می‌گردد.

کاربردهای نمونه قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی

یک تالار و سالن پذیرایی ممکن است برای مراسم‌های مختلف و به‌منظورهای متفاوتی مورداستفاده قرار گیرد. بنابراین یک نمونه قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی، علاوه بر مراسم عروسی و انواع جشن‌ها برای عزاداری و سایر مراسم‌ها نیز می‌تواند کاربرد داشته باشد. نکته مهم در این زمینه این است که قرارداد به نحوی تنظیم‌شده باشد که دست طرفین قرارداد را باز گذاشته و به آنها قدرت انتخاب موضوع قرارداد، نوع کاربری تالار و استفاده از آن را بدهد. بحث تعیین نوع استفاده از تالار و همچنین در نظر گرفتن ضمانت اجرایی برای نقض آن در قرارداد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده که می‌باید موردتوجه شخص موجر و مستأجر قرار گیرد. بنابراین یک نمونه قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی استاندارد نه تنها برای انواع جشن‌ها و عروسی می‌تواند به‌کار گرفته شود، بلکه برای سایر مراسم‌ها ازجمله عزاداری‌ها نیز قابل‌استفاده خواهد بود.

فسخ قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی

یکی از مواردی که در قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی می‌باید پیش‌بینی گردد بحث ایجاد حق فسخ قرارداد و به‌عبارت‌دیگر بر هم زدن آن قرارداد و درنهایت از بین رفتن تعهدات طرفین است. به‌طورکلی حق فصل ممکن است از طریق مفاد مقرر در قانون و به‌وسیله یکی از خیارات قانونی ایجاد گردد و یا ممکن است از طریق اراده هر یک از طرفین و به‌وسیله قراردادی حق فسخ برای یکی از طرفین یا هردوی آنها ایجاد گردد. در یک دسته‌بندی کلی حق فسخ ممکن است یا ناشی از نقض تعهدات باشد و یا از طریق یک حادثه و شرایط فورس ماژور یا همان قوه قهریه. برای مثال در یک قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی اگر شخص مستأجر یعنی فردی که قصد اجاره تالار را دارد پیش‌پرداخت یا ورودی تالار نپردازند ممکن است پس از گذشت مدت‌زمان معینی که از جانب طرفین تعیین گردیده است، برای شخص موجر یا مالک تالار حق فسخ این قرارداد ایجادشده و حتی زمینه سازه مطالبه خسارت از جانب ایشان نیز بشود.

فورس ماژور یا قوه قهریه در قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی

همان‌طور که بیان شد از شرایط و موقعیت‌هایی که باعث ایجاد حق فسخ برای طرفین یک قرارداد می‌شود بروز حوادثی است که از اراده طرفین خارج بوده و طرفین قابلیت جلوگیری از بروز آن را نداشته باشند. برای مثال اگر در طی یک حادثه آتش‌سوزی تالار موضوع قرارداد آتش گرفته و غیرقابل‌استفاده گردد، این حادثه خارج از کنترل و اراده شخص موجر یا مالک تالار بوده و درنتیجه تعهد ایشان نسبت به مستأجر از بین خواهد رفت و درنهایت قرارداد اجاره از بین خواهد رفت.

ضرورت راهنمایی گرفتن از مشاور حقوقی برای اجاره تالار

یکی از اصلی‌ترین مسائل برای اجاره نمودن یک تالار چه برای عروسی چه سایر مراسم‌ها بحث و مشورت گرفتن از مشاور حقوقی در این زمینه است. نکات حقوقی بسیاری ممکن است در این رابطه وجود داشته، که نیاز به تبیین گشتن برای هر دو طرف قرارداد برای به حداقل رساندن احتمال بروز اختلاف در آینده را خواهد داشت. برای مثال نوع قراردادی که فی‌مابین طرفین منعقد می‌گردد، لزوم تفاوت میان قرارداد اجاره نمودن محل تالار و قراردادی که برای ارائه خدمات و سرویس مراسم، رعایت اصول و قوانین در طول مراسم و سایر مسائل حقوقی ازجمله مواردی است که می‌باید برای حل آنها از کمک مشاور حقوقی یا وکیل استفاده نمود. شما می‌توانید از طریق وب‌سایت لامینگو با وکلا و مشاوران حقوقی ما در این زمینه راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی تهیه‌شده توسط تیم حقوقی لامینگو

در قرارداد پیش رو سعی بر آن بوده تا کلیه موقعیت‌های مختلف و حالات متفاوت مرتبط با اجاره یک تالار در نظر گرفته‌شده تا افراد مختلف با نیازها و مقاصد متفاوت بتوانند دست به تنظیم این قرارداد فی‌مابین خود بزنند و از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده نمایند. امیدواریم با استفاده از این قرارداد تجربه موفقی برای شما رقم بخورد.

در صورت داشتن هرگونه سوالی با ما تماس بگیرید

021-91070885
تهیه شده توسط بهترین ‌‌ها

آیا این قرارداد مورد نیاز شما نیست و یا در انتخاب آن شک دارید؟

چنانچه به هر دلیلی در انتخاب این قرارداد تردید دارید، می‌توانید با ثبت درخواست خود در قسمت تنظیم قرارداد سفارشی ضمن مشورت با مشاورین حقوقی ما، قرارداد مورد نیاز خود را دریافت کنید.

سوالات متداول

پرسش و پاسخ

پرسش خود را مطرح نمایید

پرسش شما با موفقیت ثبت شد ، پاسخ از طریق پیامک یا ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.