برگزاری مراسم عروسی یا هر جشن دیگری میتواند دغدغههای بسیاری برای میزبانان این مراسمها به دنبال داشته باشد. یکی از اصلیترین دغدغه میزبانها تهیه مکان مناسبی برای برگزاری مراسم عروسی یا جشن است که این مکان متناسب با بودجه میزبان، تعداد مهمانان و سلیقه میزبان باشد. تالارهای پذیرایی بهترین گزینه برای برگزاری این مراسمها هستند. میزبان میتواند با انعقاد قرارداد اجاره تالار پذیرایی با مالک تالار، مرایم خود را در زمان دلخواه و به بهترین نحو ممکن برگزار نماید. به همین خاطر، امروزه قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی کاربرد بسیاری یافته و افراد ناگزیر از انعقاد چنین قراردادی هستند.
به طور کلی برگزاری مراسم عروسی یا هر مراسم جشن یا حتی عزاداری دشوار بوده و برگزاری آن به نحو احسن نیازمند محیطی مناسب میباشد. علاوه بر محیط، تهیه تجهیزات مناسب پذیرایی از جمله میز و صندلی، ظروف پذیرایی و غیره و همچنین تهیه غذا و میوه و شیرینی نیز مسئله مهمی میباشد.
افراد با تنظیم و انعقاد قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی به کلیه این دغدغهها پاسخ خواهند داد. علاوه بر اینکه، میزبان در موعد مقرر میتواند از محیط تالار پذیرایی برای برگزاری جشن خود استفاده نماید، مجاز به استفاده از کلیه تجهیزات جانبی تالار نیز خواهد بود و بسیاری از دغدغهها و نگرانیهای ایشان مرتفع خواهد شد.
کلیه عروس و دامادها و یا فرادی که برای برگزاری جشنهای مختلف خود خواستار اجاره تالار پذیرایی هستند، بایستی توجه داشته باشند که در زمان تنظیم قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی بایستی نکات زیر در قرارداد قید گردد:
۱. مشخصات طرفین قرارداد
در قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی نیز مانند هر قرارداد اجاره دیگری، طرفین قرارداد موجر و مستأجر نامیده میشوند. مالک تالار پذیرایی یا هر فردی که از طرف مالک اجازه اجاره دادن تالار را دارد، موجر و طرف مقابل که خواستار استفاده از تالار جهت برگزاری مراسم خود میباشد، مستأجر نامیده میشود. مشخصات هویتی موجر و مستأجر بایستی به صورت کامل در بند مرتبط با طرفین قرارداد درج گردد.
۲. مشخصات موضوع قرارداد
با توجه به اینکه موضوع این قرارداد اجاره تالار پذیرایی میباشد، بایستی مشخصات مربوط به تالار پذیرایی مورد نظر مانند آدرس تالار، متراژ تالار، ویژگیهای ظاهری و برخورداری یاعدم برخورداری تالار از برخی از امکانات چون پارکینگ، آسانسور و غیره در یک بند از قرارداد قید گردد.
۳. مدت قرارداد
تعیین مدت از جمله شروط اساسی صحت هر قرارداد اجاره است. به همین خاطر، ضروری است که در زمان تنظیم قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی، زمان شروع و پایان قرارداد به صورت دقیق معلوم شود. با توجه به اینکه اجاره تالارهای پذیرایی بلند مدت و چند ماهه نیستند، عمدتاً زمان قرارداد منحصر به چند ساعت مشخص از یک روز معین خواهد بود.
۴. مبلغ قرارداد
مبلغ قرارداد یا اجاره بها هزینهای است که مستأجر در ازای استفاده از منافع تالار پذیرایی به موجر پرداخت مینماید. تعیین مبلغ قرارداد با توافق طرفین انجام میشود. این موضوع بستگی بسیاری به تاریخ اجاره، متراژ تالار و امکانات آن خواهد داشت.
۵. تعهدات موجر و مستأجر
هر یک از موجر و مستأجر در قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی تعهداتی را در قبال طرف مقابل بر عهده گرفته و موظف به ایفای این تعهدات خواهند بود. به عنوان مثال، مستأجر موظف است که از تالار پذیرایی تنها به منظور مورد توافق استفاده نماید و موجر متعهد شده است تا کلیه اقدامات لازم مانند پذیرایی مناسب، تهیه غذا و تهیه پارکینگ برای مهمانان را جهت برگزاری مراسم مورد نظر به نحو احسن انجام نماید.
6. فورس ماژور یا قوه قهریه
گاه بروز حوادثی که از اراده طرفین خارج بوده و طرفین قابلیت جلوگیری از بروز آن را ندارند موجب میگردد که امکان استفاده از تالار پذیرایی به طور کلی منتفی گردد. برای مثال وقوع یک حادثه آتشسوزی در تالار موضوع قرارداد که خارج از کنترل و اراده شخص موجر یا مالک تالار بوده، موجب میگردد که تعهد ایشان نسبت به مستأجر از بین رفته و در نهایت قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی از بین برود.
۷. موارد فسخ قرارداد
یکی از مواردی که در قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی بایستی پیشبینی گردد بحث ایجاد حق فسخ قرارداد و به عبارت دیگر بر هم زدن آن قرارداد و درنهایت از بین رفتن تعهدات طرفین است. چرا که هیچ از طرفین این قرارداد نمیتوانند بدون دلیل موجه و به صورت یکجانبه اقدام به فسخ قرارداد نمایند. به همین خاطر ضروری است که موارد فسخ قرارداد از پیش احصاء شده و در زمان تنظیم قرارداد قید گردند.
۸. نحوه حل و فصل اختلافات
تعیین یک راه حل منایب جهت حل و فصل اختلافات احتمالی بین موجر و مستأجر در زمان تنظیم قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی بسیار ضروری است. طرفین میتوانند سازش یا مذاکره را به عنوان راهحلی جهت حل و فصل اختلافات خود پیشبینی نمایند و یا آن که فردی را به عنوان داور مرضیالطرفین از پیش تعیین نمایند تا در صورت بروز هرگونه اختلاف به ایشان مراجعه نمایند.
سؤالات متداول
خیر. قرارداد اجاره تالار پذیرایی جشن و عروسی با امضای قرارداد توسط طرفین رسمیت یافته و لازمالاجرا میگردد. بنابراین، نیازی به ثبت این قرارداد در دفاتر اسناد رسمی نخواهد بود.
خیر. تالارهای پذیرایی در خصوص چنین مواردی مسئولیت نخواهند داشت. با توجه به آن که احتمال گم شدن اشیای قیمتی در قسمت زنانه تالارهای پذیرایی بیشتر است و در این قسمت هیچ دوربینی نصب نمیگردد، قابلیت پیگیری این موضوع وجود نخواهد داشت.
در صورت داشتن هرگونه سوالی با ما تماس بگیرید
متخصص امور قراردادها و وکیل پایه یک دادگستری
دانشآموخته دانشگاه شهید بهشتی، همبنیانگذار لامینگو
دکتری حقوق از فرانسه، بنیانگذار شرکت دادفلامینگو و همبنیانگذار لامینگو
مدیر دپارتمان خدمات حقوقی دادفلامینگو، دانشآموخته دانشگاه منچستر انگلستان
پژوهشگر دکتری حقوق نفت وگاز، وکیل پایه یک دادگستری
متخصص امور قراردادها و وکیل پایه یک دادگستری
چنانچه به هر دلیلی در انتخاب این قرارداد تردید دارید، میتوانید با ثبت درخواست خود در قسمت تنظیم قرارداد سفارشی ضمن مشورت با مشاورین حقوقی ما، قرارداد مورد نیاز خود را دریافت کنید.
{{item.content}}
سوالات متداول