تومان 157,000
قرارداد مشارکت در فروش

قرارداد مشارکت در فروش

قرارداد مشارکت در فروش یکی از انواع قراردادهای پرکاربرد مشارکت در راستای رونق یک کسب‌وکار و فعالیت است. بازاریابی و فروش محصولات را شاید بتوان کلیدی‌ترین ‌ بخش در راستای رونق هر کسب‌وکار و کسب درآمد از طریق آن دانست. بازاریابی و فروش پروسه و فرآیندی دربردارنده معرفی محصولات، جذب مشتری، تداوم در نگه‌داشتن مشتریان و درنهایت کسب سود و درآمد دانست. یکی از بهترین راه‌ها برای داشتن فروش موفق ایجاد شراکت در عمل بازاریابی و فروش و به‌عبارت‌دیگر انعقاد قرارداد مشارکت در فروش با یک یا چند شریک است.

آخرین بروزرسانی: 1403/09/13
تعداد صفحات: 8

قرارداد مشارکت در فروش، گامی قانونی برای رونق کسب‌وکارتان!

بازاریابی و فروش محصولات را شاید بتوان کلیدی‌ترین ‌ بخش در راستای رونق هر کسب‌وکار  و کسب درآمد از طریق آن دانست. بازاریابی و فروش پروسه و فرآیندی دربردارنده معرفی محصولات، جذب مشتری، تداوم در نگه‌داشتن مشتریان و درنهایت کسب سود و درآمد دانست. یکی از بهترین راه‌ها برای داشتن فروش موفق ایجاد شراکت در عمل بازاریابی و فروش و به‌عبارت‌دیگر انعقاد قرارداد مشارکت در فروش با یک یا چند شریک است. مشارکت در فروش علاوه بر شراکت در فروش و بازاریابی محصولات و خدمات مختلف، ممکن است دربردارنده عملیات تولید و ایجاد محصول و پس‌ازآن فروش آن نیز باشد. کلیه این موارد می‌باید در قرارداد درج گردیده و موردتوجه طرفین واقع گردد.

نوع مشارکت در قرارداد مشارکت در فروش

مشارکت دارای انواع و اقسام مختلفی بوده که مستلزم تنظیم قرارداد به‌صورت حرفه‌ای و همچنین متناسب با ماهیت فعالیت و موضوع آن است. در یک دسته‌بندی کلی مشارکت به دو دسته‌ی شرکت مدنی و شرکت تجاری تقسیم می‌گردد که مشارکت در فروش یکی از انواع مشارکت‌های مدنی و به‌اصطلاح یک نوع عقد شرکت تحت شمول قانون مدنی است. مطابق ماده ۵۱۷ قانون مدنی عقد شرکت عقدی است که شرکا با به‌کار بردن آورده‌ها و سرمایه‌های خود اقدام به ایجاد شراکتی مطابق با اراده طرفین می‌نمایند. در این نوع از مشارکت طرفین در آورده‌ها به حالت مشاع مالکیت داشته و درنهایت در سود حاصل از از آن مشارکت شریک خواهند شد.
در رابطه با مشارکت در فروش نیز این نوع مشارکت ممکن است دارای انواع و اقسام مختلفی بوده ازجمله ممکن است آورده یکی از طرفین مهارت در فروش و یک مغازه‌ای برای ایجاد امکان فروش محصولات و آورده شریک دیگر سرمایه و محصولات قابل‌فروش باشد. این تنها یکی از انواع اقسام و فروضی است که ممکن است مشارکت در فروش را شکل بدهد، گاهی نیز ممکن است یک شخص تولیدکننده کالا یا محصولاتی قصد افزایش فروش و بازاریابی محصولات خود را داشته باشد، یکی از راه‌هایی که پیش روی چنین شخصی خواهد بود انعقاد قرارداد مشارکت در فروش است که ممکن است از طریق اینترنتی و یا غیر اینترنتی شکل بگیرد. بنابراین مشارکت در فروش تنها محدود به فروش به‌صورت فیزیکی نیست و شامل فروش به‌صورت آنلاین و از طریق فضای مجازی نیز خواهد بود. درنهایت با توجه به اینکه این نوع از مشارکت تحت شمول قانون مدنی قرار می‌گیرد وابسته به اراده هر یک از شرکا خواهد بود.

موارد مندرج در قرارداد مشارکت در فروش

۱) مشخصات هر یک از شرکا : با توجه به اینکه ممکن است تعداد شرکا در یک قرارداد بیش از دو نفر باشد، درنتیجه شایسته است تا مشخصات دقیق کلیه شرکا در قرارداد مشارکت در فروش عنوان شود.

۲) موضوع قرارداد و تعیین نوع فعالیت مشارکت، مانند اینکه آیا مشارکت در فروش شامل مشارکت در تولید محصول نیز می‌شود و یا تنها شامل فروش و بازاریابی آن محصول یا محصولات خواهد بود؟

۳) مدت قرارداد و زمان‌بندی های لازم برای پیشبرد مشارکت در فروش محصول و یا محصولات موضوع قرارداد.

۴)  براورد هزینه ها و شرایط پرداخت آنها

۵) حقوق و تعهدات هر یک از شرکا، برای رسیدن به اهداف مدنظر در قرارداد مشارکت در فروش، هر یک از شرکا دارای تعهدات و وظایفی بوده که می‌باید آن‌ها را انجام دهند. حتی طرفین می‌توانند یکی از شرکا را به‌عنوان مدیر در مشارکت خود تعیین نموده و وظایف اساسی را به ایشان محول نمایند.

۶) تعیین ضمانت اجراهای ناشی از نقض تعهدات، از مهم‌ترین مباحث حقوقی در قراردادها بحث تعیین ضمانت‌ اجرا و حتی وجه ‌التزام در صورت نقض برخی از تعهدات توسط هریک از شرکا است. این عمل علاوه بر افزایش کیفیت فعالیت هر یک از طرفین، از بروز اختلافات فی‌مابین آن‌ها نیز تا حدودی جلوگیری خواهد نمود.

۷) موارد فسخ قرارداد مشارکت در فروش و فورس ماژور

۸) تعیین چگونگی حل اختلافات، تعیین داور برای حل اختلاف و همچنین تبیین مراجع قضایی حل اختلافات.

۹) نسخه‌های قرارداد و تعیین ارزش و اعتبار هر یک از نسخ.

۱۰) پیوست‌ها، اسناد، مدارک و مجوزهای لازم برای قرارداد

قرارداد مشارکت در فروش لامینگو، راهی برای افزایش فروش محصولاتتان!

پس از یافتن شریک یا شرکایی خوب و رسیدن به توافقات لازم در زمینه مشارکت موردنظرتان، تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک قرارداد استاندارد ازلحاظ حقوقی است. نمونه قرارداد مشارکت در فروش تنظیم‌شده توسط تیم متخصص و مجرب حقوقی لامینگو راهی قانونی و مطمین برای رسیدن به بازاریابی موفق برای محصولاتتان و درنهایت فروش و کسب سود از طریق آن است. 
فراموش نکنید علاوه بر تنظیم قرارداد، شما می‌توانید از راهنمایی وکلا و مشاوران حقوقی ما در لامینگو نیز استفاده کنید.

 

در صورت داشتن هرگونه سوالی با ما تماس بگیرید

021-91557030
تهیه شده توسط بهترین ‌‌ها

آیا این قرارداد مورد نیاز شما نیست و یا در انتخاب آن شک دارید؟

چنانچه به هر دلیلی در انتخاب این قرارداد تردید دارید، می‌توانید با ثبت درخواست خود در قسمت تنظیم قرارداد سفارشی ضمن مشورت با مشاورین حقوقی ما، قرارداد مورد نیاز خود را دریافت کنید.

سوالات متداول

پرسش و پاسخ

  • {{item.content}}

پرسش خود را مطرح نمایید

پرسش شما با موفقیت ثبت شد ، پاسخ از طریق پیامک یا ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.