مشاوره دریافت مجوز تأسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی

مشاوره دریافت مجوز

در گذشته افراد برای انجام خدماتی مانند تنظیم انواع دادخواست، اظهار‌نامه یا شکواییه به مراجع قضایی به‌صورت حضوری مراجعه می‌کردند. برای صرفه‌جویی در وقت، هزینه و انرژی، رئیس قوه قضاییه در سال 1391، تأسیس دفاتری را جهت ارائه خدمات الکترونیک قضایی به تصویب رساند. لازم به ذکر است، افراد متقاضی می‌توانند از مشاوره دریافت مجوز قبل از اقدام به تأسیس دفاتر الکترونیک استفاده نمایند.

 

مشاوره دریافت مجوز چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

همانطور که از نام مشاوره دریافت مجوز مشخص است، خدمات اصلی این مشاوره، نحوه دریافت مجوز است. افرادی که قصد تأسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی را دارند، نیازمند أخذ مجوز هستند. بنابراین با کمک مشاوره دریافت مجوز می‌توانند از شرایط، موانع و انواع خدمات این دفاتر برای تأسیس این دفاتر، آگاهی یابند.

اگر قصد تأسیس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را دارید، می‌توانید ازمشاوران حقوقی لامینگو، جهت نحوه دریافت مجوز از طریق لینک زیر اقدام نمایید:

 

دریافت مشاوره حقوقی

 

دفاتر الکترونیک خدمات قضایی چه خدماتی را ارائه می‌دهند؟

دفاتر الکترونیک خدمات قضایی تنها به تنظیم شکواییه یا اظهارنامه نمی‌پردازند. فعالیت آن‌ها به صورت گسترده است و بسیاری از امور را در بر می‌گیرد.

  • تنظیم و پیگیری دادخواست
  • تنظیم و پیگیری اظهارنامه
  • تنظیم و پیگیری شکواییه
  • ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات در سامانه ثنا
  • ثبت قرارداد و اعطای وکالت
  • تقاضای گواهی عدم سوء پیشینه
  • اطلاع رسانی فرآیند دادرسی از طریق پیامک به هر فرد
  • تکمیل فرآیند احراز هویت

این موارد تنها چند نمونه از فعالیت این دفاتر است و تنها به موارد بالا ختم نمی‌شود. برای آگاهی از دیگر فعالیت‌های این دفاتر و نحوه دریافت مجوز می‌توانید از مشاوره دریافت مجوز استفاده نمایید!

 

این مطلب را نیز بخوانید: آنچه لازم است درباره سامانه ابلاغ قضایی الکترونیک (سامانه ثنا) بدانیم!

 

شرایط أخذ مجوز تأسیس دفاتر خدمات الکترونیک از منظر مشاوره دریافت مجوز

برای تاسیس دفاتر الکترونیک قضایی نیاز به دریافت مجوز است. از طریق مشاوره دریافت مجوز می‌توانید از شرایط و نحوه دریافت مجوز آگاهی یابید! از جمله شرایط اختصاصی و عمومی لازم برای أخذ مجوز تاسیس دفاتر خدمات الکترونیک عبارتند از:

  • مسلمان باشد.
  • به جمهوری اسلامی و احکام اسلام، معتقد و پایبند باشد.
  • عدم سابقه کیفری
  • دارای سلامت روان و جسم باشد.
  • مسلط بر امور کامپیوتر و دارا بودن اطلاعات پایه در امور کار با کامپیوتر
  • ارائه مدرک لیسانس به بالا در رشته حقوق، فقه و یا تحصیل در حوزه علمیه
  • ارائه مدرک پایان خدمت و یا کارت معافیت
  • سن 25 سال به بالا

 

مشاوره دریافت مجوز

 

 دریافت مجوز به چه صورت است؟

بعد از اعلام فراخوان، افراد می‌توانند در سامانه ثبت‌نام نمایند. شما می‌توانید از طریق سامانه مجوز تأسیس الکترونیک خدمات قضایی، مجوز خود را دریافت فرمایید! تمام فرآیند به‌صورت آنلاین و در داخل سامانه صورت می‌گیرد. برای آگاهی از فرآیند ثبت نام در داخل سامانه و شرایط آن می‌توانید از مشاوره دریافت مجوز استفاده نمایید!

 

چه کسانی واجد شرایط برای أخذ مجوز هستند؟

افرادی که قصد تأسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی را دارند، باید حداقل 5 سال سابقه کار داشته باشند. اما باید توجه داشته باشید که 5 سال سابقه کار جزء شرایط أخذ مجوز است و یک نوع امتیاز محسوب نمی‌شود! دارا بودن مدرک کارشناسی به بالا در زمینه حقوق و فقه نیز اهمیت بسیار دارد. افرادی که وکلای دادگستری و یا تاجر هستند و یا انجام امور قضاوت از آن‌ها گرفته شده است، امکان دریافت مجوز و فعالیت در این حوزه را ندارند. همچنین افرادی که در اداره‌های دولتی و غیردولتی استخدام شده‌اند نیز از فعالیت در این حوزه و أخذ مجوز منع شده‌اند. شما می‌توانید برای آگاهی از نحوه أخذ مجوز تأسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی، از مشاوره دریافت مجوز استفاده نمایید!

نکته قابل ذکر این است که سابقه کار در هر زمینه‌ای مدنظر نیست، بلکه فرد متقاضی باید در حوزه مشاوره حقوقی و یا مسائل حقوقی و… سابقه کار داشته باشد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

سخن آخر

در گذشته بسیاری از افراد با هدف تنظیم دادخواست و شکوائیه به مراجع قضایی شهر خود مراجعه می‌کردند. این در حالی است که هزینه قابل توجهی را جهت انجام این امور پرداخت می‌کردند. برای صرفه‌جویی در زمان و وقت، مراکزی به عنوان دفاتر الکترونیک خدمات قضایی تأسیس گردید. با تأسیس این دفاتر الکترونیک، افراد در هر شهری که مستقر هستند می‌توانند اقدام به انجام امور خود از طریق سامانه فرمایند. لازم به ذکر است، این دفاتر به صورت سیار نیز به متقاضیان خدمات ارائه می‌دهند.

تمام فعالیت‌ها و عملکرد این دفاتر زیر نظر قوه قضاییه است و همچنین تمام ظوابط توسط قوه قضاییه تنظیم می‌گردد. در صورت بروز اشتباه از جانب این دفاتر، اقدامات تنبیهی صورت می‌گیرد که در ابتدا به صورت شفاهی و در صورت تکرار به صورت کتبی صورت می‌گیرد و اگر همچنان ادامه یابد، دفتر الکترونیک خدمات قضایی، توبیخ می‌شود و در نهایت پروانه دفتر الکترونیک خدمات قضایی 2 الی 3 سال تعلیق و یا به صورت دائم لغو می‌شود.

در این مطلب، در خصوص دریافت مجوز دفاتر الکترونیک خدمات قضایی و شرایط أخذ آن، نکاتی بیان شد. در صورت علاقه‌مند بودن به مطالب حقوقی، می‌توانید از طریق بلاگ حقوقی لامینگو مطالب بیشتری را مطالعه فرمایید و نظرات مفید خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید و ما را از پیشنهادات و انتقادات خود آگاه نمایید.

1
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهسا احرام پوش

دیدگاه شما

یک دیدگاه